Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mit tegyünk, ha csak 5 kiló súlyfelesleget kellene leadnunk?
  2023-11-22 21:20:51, szerda
 
  Nagyon bosszantó lehet, ha csak 5 kilogrammnyi súlyfeleslegünk van, de ettől sehogy sem tudunk megszabadulni. Pedig nagyon egyszerűen megszabadulhatunk ennyi súlyfeleslegtől, csak egy kis tudatosságra és következetességre van szükségünk. Mutatunk is néhány ötletet, amelyek segíthetnek akár 2-3 hét alatt is újra formába lendülni.

Sóra szüksége van a szervezetünknek, de gyakran a só az oka a vízvisszatartásnak. A nátrium ugyanis arra ösztökéli a testet, hogy extra folyadékot tartson a sejtekben. Ezen kívül az is fontos, hogy a korábbinál több vizet igyunk, még akkor is, ha az a cél, hogy minél több folyadéktól szabaduljon meg a szervezetünk.

Az izom metabolikusan egy aktív szövet, amely több kalóriát éget el nyugalomban, mint a zsír. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a testösszetételünkben több legyen az izom, mint a zsírszövet. Izmosodni pedig súlyemelő és egyéb izomépítő gyakorlatokkal lehetséges.

Az egészség egyik kulcseleme nem más, mint a hidratáció. Kezdjük a napot egy pohár meleg vízzel, amelybe facsarjunk egy fél citromot. Ez segít kiöblíteni a hólyagban éjjel felgyülemlett toxikus anyagokat. A napközbeni vízivás nemcsak a hidratáltság megőrzésében segít, hanem csillapítja az éhséget is.

Az éhezés nem a legjobb megoldás a karcsúbb alak elérésében. Helyette fokozatosan csökkentsük a napi kalóriabevitelt, hogy a testünknek legyen elegendő ideje alkalmazkodni.

Nagyon fontos, hogy tudatosan étkezzünk. Rágjuk meg többször az ételt és iktassunk ki minden zavaró tényezőt. Azok, akik evés közben tévét néznek vagy olvasnak, hajlamosabbak sokkal többet enni, mintha csak az ételre koncentrálnának.

Hozzunk létre egy napi rutint az étkezéssel kapcsolatban. Írjuk le azt is, ha bűnöztünk, hogy a hét további részében nyomon kövessük, hogy mennyit bűnöztünk étkezés területén. Készítsük saját magunk az ételeinket, kevesebb sóval és cukorral. Hiszen az előre elkészített félkész ételek sok hozzáadott sót és cukrot tartalmaznak.

Fogyasszunk spirulinát, amely nem más, mint egy tápanyagokban bővelkedő alga. A spirulina csökkenti az étvágyat, erősíti az immunrendszert és javítja az állóképességet.

Ha választanunk kell, hogy péksüteményt vagy gyümölcsöt együnk, amikor megéhezünk, mindenképpen a gyümölcs mellett döntsünk. Ugyanis a gyümölcsben található cukor lassabban szívódik fel a véráramban, illetve mivel rostokat is tartalmaz, így hamar eltelít és hosszabb ideig nem leszünk éhesek. Egy fánk elfogyasztását követően pedig ismét hamar megéhezünk.

A mozgásszegény életmód és az alváshiány is oka lehet, hogy nem tudunk fogyni. Alvásra pedig nagy szükségünk van, ugyanis a nyirokrendszerünk ilyenkor távolítja el a szervezetből a toxikus anyagokat. Márpedig ezek a méreganyagok megzavarják a hormonokat, amitől az anyagcserénk is lelassulhat.

Fogyasszunk egészséges ételeket: sovány hús, zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák, diófélék és hüvelyesek.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: súlyfeleslegtől, szervezetünknek, koncentrálnának, súlyfeleslegünk, kalóriabevitelt, elfogyasztását, állóképességet, immunrendszert, gyakorlatokkal, mozgásszegény, metabolikusan, felgyülemlett, alkalmazkodni, hajlamosabbak, tápanyagokban, megszabadulni, szervezetünk, péksüteményt, kapcsolatban, tartalmaznak, anyagcserénk, kilogrammnyi, választanunk, tudatosságra, megőrzésében, mindenképpen, méreganyagok, szervezetből, hidratáltság, megzavarják, fogyasszunk, fokozatosan, csillapítja, csökkentsük, folyadéktól, lelassulhat, nátrium ugyanis, korábbinál több, izom metabolikusan, aktív szövet, egészség egyik, pohár meleg, hólyagban éjjel, napközbeni vízivás, hidratáltság megőrzésében, legjobb megoldás, karcsúbb alak, napi kalóriabevitelt, testünknek legyen, ételre koncentrálnának, napi rutint, étkezéssel kapcsolatban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A végzet az  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Emberként automatikusan értéke...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Ma  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Semmit ne higgy el  Egyszerűen  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Környezetvédelem  Ünnepelj csak  Jó éjt  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szent György napi hiedelmek, s...  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Két tekintet van  A Gömb  A Föld napja  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Az elfogadásnak...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Fodor Ákos költő,  Paul David Tripp Április 24  A fenyő nem szép fa, (...)  Muratáj  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  A keserű igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nátrium ugyanis, korábbinál több, izom metabolikusan, aktív szövet, egészség egyik, pohár meleg, hólyagban éjjel, napközbeni vízivás, hidratáltság megőrzésében, legjobb megoldás, karcsúbb alak, napi kalóriabevitelt, testünknek legyen, ételre koncentrálnának, napi rutint, étkezéssel kapcsolatban, előre elkészített, tápanyagokban bővelkedő, spirulina csökkenti, gyümölcs mellett, gyümölcsben található, fánk elfogyasztását, mozgásszegény életmód, nyirokrendszerünk ilyenkor, toxikus anyagokat, méreganyagok megzavarják, súlyfeleslegtől, szervezetünknek, koncentrálnának, súlyfeleslegünk, kalóriabevitelt, elfogyasztását, állóképességet, immunrendszert, gyakorlatokkal, mozgásszegény, metabolikusan, felgyülemlett, alkalmazkodni, hajlamosabbak, tápanyagokban, megszabadulni, szervezetünk, péksüteményt, kapcsolatban, tartalmaznak, anyagcserénk, kilogrammnyi, választanunk, tudatosságra, megőrzésében, mindenképpen, méreganyagok, szervezetből, hidratáltság, megzavarják, fogyasszunk, fokozatosan, csillapítja, csökkentsük, folyadéktól, lelassulhat, elkészített, gyümölcsben, segíthetnek, nyugalomban, szabaduljon, folyadékot, megéhezünk, szükségünk, egészséges, testünknek, hidratáció, elérésében, napközbeni, facsarjunk, kiöblíteni, korábbinál, egyszerűen, alváshiány, kulcseleme, hüvelyesek, hozzáadott, spirulinát, hormonokat, gyümölcsöt, véráramban, ételeinket, lehetséges, étkezéssel, gyümölcsök, zsírszövet, izmosodni, hólyagban, izomépítő, súlyemelő, bűnöztünk, csökkenti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5809
  • e Hét: 30700
  • e Hónap: 62186
  • e Év: 266887
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.